За Нас

За Нас

Добре дошли в igraiigri.eu - вашата крайна дестинация за всичко, свързано с игри.

В igraiigri.eu, ние сме група от страстни геймъри и опитни писатели, обединени от една обща цел - да създадем мост между вас и най-новите, най-вълнуващите и най-интересните игри от цял свят. Нашата мисия е да ви осигурим актуална и достоверна информация, критики, ръководства и новини от индустрията, за да можете да изберете вашето следващо гейминг приключение информирано и с увереност.

 

Вашият глас е важен за нас. Имате въпроси, предложения или коментари? Не се колебайте да се свържете с нас чрез форма за контакт или имейл

igraiigri.eu

Нашата Мисия

В igraiigri.eu, ние гледаме на игрите като на мост между реалността и въображаемите светове, които ни предизвикват, обучават и развлекават. Нашата мисия е тристранна:

    1. Да информираме: Ние се стремим да бъдем вашият най-надежден източник за новини, ревюта и анализи в света на игрите. Искаме да ви информираме за най-новите тенденции, игрови технологии и индустриални разработки.

    2. Да обединяваме: Игрите създават общности и събират хората, независимо от техните различия. Нашият сайт се стреми да бъде платформа, която подкрепя и насърчава позитивно и конструктивно взаимодействие между играчите от всички краища на света.

    3. Да вдъхновяваме: Вярваме, че игрите имат силата да вдъхновяват. Искаме да ви подкрепим в откриването на нови игрови преживявания, които да разширят вашите хоризонти и да ви предизвикат да мислите по нови и иновативни начини.

 

Нашата мисия е да бъдем мост между вас и безграничния свят на игрите - да ви водим през всяка нова игра, платформа и виртуално преживяване с авторитет, честност и истинска страст. В igraiigri.eu, всяка страница, всеки клип и всяка статия са крачка по пътя към по-голямото разбиране и удоволствие от игрите, които обичаме.