Безплатни игри

Какви безплатни онлайн игри има?

Чудите се как да убиете малко време? Ето кои са най-популярните онлайн игри:

  • флаш игри – въпреки че поддържането на Flash бе преустановено, те остават популярни и любими на мнозина. Създават прекрасна атмосфера за почивка и забавление, защото са леки, бързи и вълнуващи. Някои от тях са Happy Wheels и Agar.io;
  • с коли – за момчетата и за любителите на адреналина и скоростта! Безплатните онлайн игри с коли ви предлагат вълнуващи трасета и реалистични модели на автомобили, в които да се състезавате индивидуално или по двама. Това са TrackMania Nations Forever, Madalin Stunt Cars 2;
  • момичешки – варират от създаване на модни дизайни до готварски предизвикателства. Едни от най-популярните сред момичетата са Sara’s Cooking Class и Princesses at Fashionistas Contest;
  • логически и пъзели – идеални са за хората, които обичат да предизвикват своето мислене. Популярни са 2048 и Portal;
  • хазартни – за любителите на хазартните забавления – покерът, блекджекът и слотовете носят много забавление, подобно на това в реално казино, без действителен риск. Най-известни са Zynga Poker и Slotomania;
  • образователни – отличаващи се с това, че съчетават забавление и обучение, са отличен избор за деца и родители. В тази категория спадат Khan Academy Kids и NASA Kids’ Club.

Независимо дали предпочитате екшън, стратегия, пъзели или ролеви игри, винаги може да намерите безплатна версия, която да ви достави удоволствие и забавление.

Платформи за онлайн игри без нужда от заплащане

В интернет има множество платформи, откъдето можете да изтеглите едни от най-популярните онлайн игри за различни устройства – от мобилни телефони до настолни компютри.

  1. Google Play – тук ще намерите обширен каталог от безплатни версии за Android устройства. Жанровете са много: екшън и приключенски, пъзели, логически и образователни.
  2. Apple App Store – Apple също предлага широко разнообразие за своите потребители за всички възрастови групи и предпочитания, от логически до спортни симулатори.
  3. Платформи за PC – сред тях са Steam, Epic Games Store и GOG, където можете да намерите популярните Dota 2 и Team Fortress 2.
  4. Онлайн платформи за браузърни игри – в Kongregate и Armor Games ще откриете хиляди безплатни браузърни развлечения, категоризирани в различни жанрове.

Важно е да имате предвид, че макар да не изискват плащане, много от тях могат да включват вътрешни покупки или реклами, подпомагащи разработчиците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *